Ons doel is om dynamische, gebruiksvriendelijke en goed vindbare websites te ontwikkelen. Dit betreft allerlei soorten websites, van kleine websites met CMS tot gehele webwinkel en administratie- beheersystemen. Hiervoor gebruiken wij technieken als HTML, CSS, DHTML, JavaScript, PHP, Flash, etc.

ONTWIKKELING

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van websites op basis van het open source beheersysteem WordPress. Dit beheersysteem (CMS) is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien erg flexibel, waardoor achteraf altijd nieuwe wensen en functionaliteit kunnen worden toegevoegd.

Er zijn projecten die een oplossing nodig hebben die nog ontwikkeld moeten worden. Wij kunnen voor elk systeem een oplossing ontwikkelen eventueel gecombineerd met een op maat gemaakt beheersysteem (CMS). Van volledig geautomatiseerd reserveringssysteem tot kassaregistratie en voorraadbeheersysteem, alles is mogelijk…

Wij hebben reeds oplossingen voor websitesystemen als Marktplaats (advertentiewebsite), vacaturebank, kortingscoupon, Groupon (daily deal), veilingwebsite, business directory, how-to website, en nog veel meer.
Vraag gerust naar de mogelijkheden →

HOSTING

Naast de realisatie van uw website kunnen wij desgewenst ook de bijkomende webhosting voor u verzorgen. Wij adviseren u hierin en verzorgen de registratie van de domeinnaam en aanvraag van websiteruimte. Tevens richten wij de server voor u in en maken bijvoorbeeld de benodigde e-mailadressen aan.